Bambus Lyocell & Bærekraftig

✓ BAMBUS LYOCELL

Bambus luksussokker fra Ekofib, som du har valgt, er laget av Bambus Lyocell, og er den mest miljøvennlige måten å lage bambusfiber på. Et lukket kretsløp hvor 99,8% av de stoffer som brukes i produksjonen av fiberen, resirkuleres og gjenbrukes.

✓ HØY KOMFORT

Ekofib har brukt veldig mye tid på søket etter et topprodukt av høy kvalitet og levetid. Dette søket har sørget for at alle våre sokker den dag i dag er laget av et svært mykt stoff som føles enormt komfortabelt og luksuriøst.

✓ FUKTREGULERENDE

Det som er bemerkelsesverdig med Ekofib bambussokker er evnen til å puste. Våre bambus lyocellfibre er fylt med ulike mikrohull. Disse åpningene har større opptak av fuktighet fra huden og gir ventilasjon. Så, bort med klamme føtter og «armhulldammer”.

✓ ANTIBAKTERIELL OG ANTIALLERGISK

100% naturlig vekst, ingen pesticider, insektsmidler eller gjødsel = INGEN ALLERGIER
Våre bambus lyocellfibre beholder, selv etter hele prosessen, sin naturlige antibakterielle, bakteriostatiske og luktfjernende funksjon. Dette medfører at hudallergier reduseres eller unngås.

Ingen bakterier = Ingen lukt
Svettelukt oppstår når svette fra svettekjertlene kommer i kontakt med bakterier på huden. Antibakterielle egenskaper i bambusstoffet reduserer disse luktene til et absolutt minimum.

✓ KAMPEN MOT LUKT

På grunn av den enestående mikrostrukturen i bambus lyocellfiber og sine antibakterielle komponenter, absorberer våre bambus luksussokker svette og får det til å fordampe på rekordtid. Dette gjør våre produkter unike på markedet.

✓ THERMOKONTROLL

Mikro-åpningene i bambus lyocellfiber sørger for at vårt bambusstoff puster.

Det gjør så våre luksus bambussokker føles kjølig om sommeren og holder mer på varmen om vinteren.

✓ UV BESKYTTENDE

Bambus lyocellfiber har en unik funksjon som filtrerer 98% av skadelige UV-stålinger. Ekofib bambus luksussokker er derfor en naturlig hudbeskytter.

EKOFIB ER ET STORT SKRITT I RIKTIG RETNING

  • Bambus er grunnlaget for de beste tekstiler. I tillegg er bambus en av de få utømmelige råvarene i verden. Sammen med de andre egenskapene, er bambus også 21. århundrets bærekraftige utvikling.
  • Bambusplanten vokser virkelig overalt, spesielt på marginale land, hvor ingen andre avlinger kan vokse.
  • Bambusplanten trenger lite vann, noe som er en stor forskjell til den tørste bomullplanten. Bambus er et av svarene på den økende vannmangelen.
  • Våre bambusplanter trenger ikke plantevernmidler. Bambusanlegget produserer et stoff som motstår skadedyr og sykdommer.
  • Bambusplanten vokser raskt; den kan vokse én meter per dag.
  • Bambus gir også et svar på den økende landknappheten. Bambus gir avkastning på 16.000 til 30.000 kg råstoff per mål, mye mer enn bomull med bare 747 kg per mål. Etter høsting gjenoppretter ny bambus raskt. Bambus vokser via et rotsystem og dermed er gjenplanting ikke nødvendig, samt at bambusrøtter holder jorda fast og hindrer erosjon.
  • Bambusanlegget absorberer karbondioksid og frembringer dessuten 30-35% mer oksygen enn trær, som i sin tur gir et svar på den økende drivhuseffekten.

OEKE-TEX STANDARD 100, STOL PÅ TEKSTIL

Oeke-Tex Standard 100-merket er et kvalitetsmerke som tildeles kun når alle deler av produktet er fri for skadelige stoffer.

Dette omfatter tekstiler, materialer, tråd, fôr, sytråd, broderigarn og tilbehør som er laget av metall eller plast (glidelåser, knapper og lignende). Spesielt belegg, slik som anti-skli belegg på sokker er også testet.

Oeke-TEX® test består av mer enn 100 ulike parametere, og går langt utover lovens krav.
Oeko-Tex system garanterer at testet og sertifisert tekstil er fri for skadelige kjemikalier som utgjør en risiko for menneskers helse:

  • Kreftfremkallende fargestoffer
  • Formaldehyd, myknere, tungmetaller
  • Allergi spre fargestoffer , plantevernmidler , tinnorganiske forbindelser, hudvennlig pH-verdi

50%
fortjeneste

Gratis frakt

Risikofritt

Høyt
gjenkjøp

KONTAKT KUNDESERVICE

Fra mandag til fredag, kl 08.00 til 16.00

Kvalitet & Miljøvennlig

© 2019 alle rettigheter reservert

Made with ❤ Ekofib